1. امیرقاسمی، ت. 1381. سرمازدگی گیاهان (یخبندان، صدمات، پیشگیری). انتشارات آیندگان، 123 صفحه.
2. توکلی، م. و م. حسینی. 1385. ارزیابی شاخص های یخبندان و شروع پائیزه آن در ایران. نشریه نیوار 60: 31- 42.
3. ضیایی، ع.، ا. کامکارحقیقی، ا. سپاسخواه و س. رنجبر. 1385. تعیین اطلس احتمال وقوع حداقل دمای استان فارس با استفاده از آمار هواشناسی. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی 10(3): 13- 27.
4. علیزاده، ا. و م. موسوی بایگی. 1374. بررسی تاریخ وقوع اولین یخبندان های پاییزه و آخرین یخبندان های بهاره در استان خراسان رضوی. طرح پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، شماره 137.
5. غضنفری مقدم، م.، م. موسوی بایگی و ح. ثنائی نژاد. 1386. طراحی و اجرای یک مدل ترمودینامیکی به منظور پیشبینی دمای حداقل ناشی ازهوای سرد در مناطق کوهستانی. مجله آب و خاک 22(2): 165-173.
6. میان آبادی، ا.، م. موسوی بایگی، ح. ثنائی نژاد و ا. نظامی. 1388. بررسی و پهنه بندی یخبندان های زودهنگام پاییزه، دیرهنگام بهاره و زمستانه با استفاده از GIS در استان خراسان رضوی. مجله آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی). جلد 23 (1) : 79- 90.
7. میرمحمدی میبدی، ا. 1388. مدیریت سرمازدگی و یخبندان در گیاهان زراعی و باغی. چاپ دانشگاه صنعتی اصفهان. 312 صفحه.
8. نجفی مود، م.، ا. علیزاده، ا. محمدیان و ج. موسوی. 1387. بررسی رابطه دمای هوا و دمای اعماق مختلف خاک و برآورد عمق یخبندان. . مجله آب و خاک 22(2): 456- 465.
9. Anjum, M. A. 2003. Cellular damage to the callus cells of potato subjected to freezing, Biological plantarum, 46:1.1-6.
10. Bullock, M. S. and F. J. Larney. 1997. Relationships between the Wind Erodible raction and Freeze-thaw Cycles in Southern Alberta, Agriculture and Agri-Food Canada, Lethbridge Research Center, T1J 4B1.1-6.
11. Chassagne-Berces, S., C. Poirier, M. Devaux, F. Fonseca, M. Lahaye, G. Pigorini, M. Marin, and F. Guillon. 2009. Changes in texture, cellular structure and cell wall composition in apple tissue as a result of freezing, Food Research International 42:788797.
12. Guha, D., D. Hargitt and P. Hoyois. 2004. Thirty year of Natural Disaster 1974-2003 The Numbers. UCL Press. P 188.
13 .Hincha, D. K. 2002. Cryoprotectin: a plant lipid-transfer protein homologue that stabilizes membranes during freezing, Phil Trans, R. Soc. Lond. B, 357: 909-916.
14. Inada, H., S. Fujikawa and K. Arakawa. 2005. Influence of the Freeze-thaw Process under Acid Conditions on the Viability of Wintering Plants, Cryobiology and Cryotechnology, 51:2. 115-119.
15. Lo, C. T. and L. Ramsden. 2000. Effects of xanthan and galactomannan on the freeze/thaw properties of starch gels, Nahrung, 44:3. 211– 214.
16. Najafi-mood, M. H., A. Alizadeh, A. Mohammadian and J. Mousavi. 2008. Investigation of relationship between air and soil temperature at different depths and estimation of the freezing depth, Journal of water and soil, 22;2. 456-466.
17. Oztas, T. and F. Fayetorbay. 2003. Effect of freezing and thawing processes on soil aggregate stability, Catena 52:1– 8.
18. Pearce, R. S. 2001. Plant Freezing and Damage, Annals of Botancy, 87: 417-424.
19. Synder R. L. 2000. Predicting temperature trends during freezing nights. Dept. of and, air and water res, University of California, Davis, CA 95616.