اغستانی.ع.ا. و مهرابی بشر آبادی.ح.1386. مفهوم آب مجازی و کاربرد آن در تعیین الگوی تجارت محصولات کشاورزی ایران. نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر. کرمان. بهمن ماه.
پوران، ر.، راغفر، ح.، قاسمی، ع. و بزازان، ف. 1395. محاسبه ارزش اقتصادی آب مجازی با رویکرد حداکثرسازی بهرهوری آب آبیاری. فصلنامه علمی- پژوهشی مطالعات اقتصادیِ کاربردی ایران سال ششم، شماره 12 ، صفحه 189-292.
پور جعفری نژاد، ا.، علیزاده، ا،. نشاط، ع.، ابوالحسنی زراعتکار، م. 1393. مبادله آب مجازی به منظور بهبود بهرهوری در مصرف آب )مطالعه موردی استان کرمان(. نشریه آبیاری و زهکشی ایران. شماره 2، جلد 8،335-323.
رنجبر، ا. و فتوکیان، م.ر. 1394. بررسی روند صادرات و واردات آب مجازی در ایران. کنفرانس بین المللی علوم زیست محیطی، مهندسی و فن آوری. اردیبهشت ماه 1394. دانشگاه تهران.
روحانی، ن.، یانگ،ه.، امین سیچانی، س. ا.، افیونی، م.، موسوی، س.ف. و کامگار حقیقی، ع. ا. 1387. ارزیابی مبادله محصولات غذایی و آب مجازی با توجه به منابع آب موجود در ایران. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. سال دوازدهم. شماره چهل و ششم (ب).
سازمان جهاد کشاورزی استان همدان.1394. آمارنامه کشاورزی سال زراعی.
شرکت آب منطقهای همدان. 1394. سیمای آب در استان همدان. معاونت برنامهریزی و بهبود مدیریت. نشریه شماره77.
عربی یزدی،ا؛ نیکنیا، ن؛ مجیدی، ن و امامی، ح .1393. بررسی امنیت آبی در اقلیمهای خشک از دیدگاه شاخص رد پای آب (مطالعه موردی: استان خراسان جنوبی). نشریه آبیاری و زهکشی ایران، شماره 4، جلد 8، ص. 746-735
مرکز آمار ایران .1394. آمارنامه سالانه صادرات و واردات.
Ababaei, B. and Ramezani Etedali, H.2014. Estimation of water footprint components of Iran’n wheat production:comparison of global and national scale estimates.J. Environ.Process,1:193-205.
Allen, R.G., Pereira, L.S., Raes, D. and Smith, M. 1997. Crop evapotranspiration: guidelines for computing crop water requirements. FAO Drainage and Irrigation Paper 56, Food and Agriculture Organaization, Rome.
Antonelli, M. and Sartori, Y. 2015. Unfolding the potential of the virtual water concept. What is still under debate? Environmental science & policy. 50(2), 240-251.
Chapagain A.K. and Hoekstra A.Y. 2004. Water Footprints of Nations,Volume 2. UNESCO-IHE.Value of Water Research Report Series No.16.
Faramarzi, M., Yang, H., Mousavi, J., Schulin, R., Binder, C. and Abbaspour, K. 2010. Modelling blue and green water resources availability in Iran. Hydrology and Earth System Sciences Discussions,7(3):2609-2649.
Gerbens-Leenes, W., Hoekstra, A.Y. and Van der Meer, T.H.2009. The water footprint of bioenergy. Proceedings of the National Academy of Sciences,106(25):10219-10223.
Hoekstra, A. Y. and Chapagain, A. K. 2007. Water footprints of nations: Water use by people as a function of their consumption pattern. Water Resour Manage journal., Volume 21, Issue 1, pp 35–48
Liu,J., Williams, J.R., Zehnder, A.J.B. and Yang, H.2007. GEPIC-modeling wheat yield and crop water productivity with high resolution on a global scale. Agricultural Systems, 94:478-493.
Mekonnen M.M. and Hoekstra, A.Y. 2010. A global and high-resolution assessment of the green, blue and grey water footprint of wheat. Hydrology and Earth System Sciences, 14:1259-1276.
Molden, D.2007. water for food, water for life: A comprehensive assessment of water management in agriculture, Earthscan, London, UK.
Tian, G. 2013. Effect of Consumption of Livestock Products on Water Consumption in China Based on Virtual Water Theory. International Conference on Future Information Engineering. 5(3):112-117.
Wang, Y.D.,Leeb, J.S., Agbemabiesea, L., Zamea,K . and Kang, S. 2015. Virtual water management and the water-energy nexus: A case study of three Mid-Atlantic. Resources, Conservation and Recycling,98(3):76-84.
WWAP.2009.The United Nations World Water Development Report 3:Water in a changing world, World Water Assessment Programme, UNESCO Publishing, Paris/Earthscan,London.
Yang, H., Wang, L., Abbaspour, K.C. and Zehnder, A.J.2006. Virtual Water highway: water use efficiency in global food trade. Journal Hydrology and Earth System Aciences, 3(1):1-26.