اسماعیلپور، ب.، و اکبری، م. 1392. ارزیابی تأثیر کمآبیاری بر خصوصیات رشدی، عملکرد و کیفیت پس از برداشت دو رقم گوجه فرنگی در شرایط آب و هوایی میاندوآب. بومشناسی کشاورزی. 5(2): 178-187.
جمالی، ص. 1395. بررسی اثر سطوح مختلف شوری و کمآبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کینوا. پایان نامه کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
جمالی، ص.، شریفان، ح.، هزارجریبی، ا. و سپهوند، ن. 1395. بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانهزنی و شاخصهای رشد دو رقم گیاه کینوا. حفاظت منابع آب و خاک. 6(1): 87-97.
حیدری، ن.، خیرابی، ج.، علایی، م.، فرشی، ع.ا.، کاظمی، پ.، وزیری، ژ.، انتصاری م.ر.، دهقانی سانیج، ح.، سادات میری، م.ح.، و میرلطیفی، م. ۱۳۸۶. کارآیی مصرف آب در کشت گلخانهای. ناشر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران. صفحه ۱۸۰.
دهقان، ه.، علیزاده، ا.، اسماعیلی، ک. و نعمتی، س. ح. 1394. رشد ریشه، عملکرد و اجزای عملکرد گوجه فرنگی در تنش خشکی. پژوهش آب در کشاورزی. 29(2): 169-179.
سجادی، ف.، شریفان، ح.، هزارجریبی، ا. و قربانی، ق. 1395. تأثیر تنش شوری و بیش آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد فلفل سبز. مدیریت آب و آبیاری. 6(1): 89-100.
سپاسخواه، ع.ر.، ع. توکلی و ف. موسوی. 1385 .اصول و کاربرد کم آبیاری. انتشارات کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران. تهران. 287 ص.
شرایعی، پ.، سبحانی، ع. و رحیمیان، م. ح. 1385. تأثیر سطوح مختلف آب آبیاری و کود پتاسیم بر کارآیی مصرف آب و کیفیت میوه گوجه فرنگی رقم پتو ارلی سی اچ. تحقیقات مهندسی کشاورزی. 7(2): 75-86.
شریفان، ح.، میرزایی، ش. و سپلسپور، م. 1393. بررسی تأثیر سطوح مختلف ابرجاذب (هیبروزوم دانه متوسط) و تنش آبی بر اجزای عملکرد ذرت علوفهای. نشریه آبیاری و زهکشی. 8(4): 705-712.
شمس بیرانوند، م.، برومند نسب، س. و ملکی، ع. 1393. اثر سطوح مختلف آبیاری بر عملکرد، کارآیی مصرف آب و شاخص برداشت ارقام سویا در خرم آباد. علوم و مهندسی آبیاری. 37(3): 13-20.
صدرقاین، س. ح. اکبری، م.، افشار، ه. و نخجوانیمقدم، م. 1389. اثر سه روش آبیاری میکرو و سطوح مختلف آبیاری بر عملکرد گوجه فرنگی. آب و خاک. 24(3): 574-582.
طباطبایی، س. ح.، مردانینژاد، س. و زارع ابیانه، ح. 1393. اثر تنش آبی بر رشد، عملکرد و کارایی مصرف آب فلفل قلمی در شرایط گلخانهای. پژوهش آب در کشاورزی. 28(1): 63-71.
عابدی کوپایی، ج.، اسلامیان، س. س. و زارعیان، م. ج. 1390. اندازهگیری و مدلسازی نیاز آبی و ضریب گیاهی خیار، گوجهفرنگی و فلفل با استفاده از میکرولایسیمتر در گلخانه. علوم و فنون کشتهای گلخانهای. 2(7): 51-63.
علیزاده، ا. 1390. رابطه آب خاک و گیاه. انتشارات آستان قدس رضوی. 376 صفحه.
قدمی فیروزآبادی، ع.، شاهنظری، ع.، رائینی سرجاز، م. و زارع ابیانه، ح. 1394. اثر کمآبیاری تنظیم شده و کمآبیاری ناقص ریشه بر عملکرد، فلورسانس کلروفیل و پارامترهای رشد آفتابگردان. پژوهش آب در کشاورزی. 29(2): 157-167.
کافی م.، م. صالحی و ح. ر. عشقی زاده. ١٣٨٩ . کشاورزی شورزیست: راهبردهای مدیریت گیاه، آب و خاک (تألیف). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
گلکار، ف.، فرهمند، ع. و فرداد، ح. 1387. بررسی تأثیر میزان آب آبیاری بر عملکرد و بازده مصرف آب در گوجهفرنگی. مجله مهندسی آب. 1: 13-20.
Abubaker, B. M. A., Shuang, Y., Chuangcheng, S., Alhadi, M. and Elsiddig, A. 2014. Effect of irrigation levels on the growth, yield and quality of potato. Bulgarian Agric Sci. 20(2): 303-309
Allen R.G., Preira L.S., Raes D., and Smith M. 1998. Crop evapotranspiration guidelines for computing crop water requirement. FAO Irrigation and Drainage paper, NO.56, Rome, Italy. 301 p.
Çolak, Y.B., Yazar, A., Sesveren, S. and Colak, I., 2017. Evaluation of yield and leaf water potantial (LWP) for eggplant under varying irrigation regimes using surface and subsurface drip systems. Scie Horti, 219, pp.10-21.
Cosic, M., Djurovic, N., Todorovic, M., Maletic, R., Zecevic, B., Stricevic, R., 2015. Effect of irrigation regime and application of kaolin on yield: quality and water use efficiency of sweet pepper. Agric. Water Man. 159, 139–147.
Ekren, S., Sönmez, Ç. Özçakal, E., Kurttaş, Y.S.K., Bayram, E. and Gürgülü, H. 2012. The effect of different irrigation water levels on yield and quality characteristics of purple basil (Ocimum basilicum L.). Agri waterman. 109: 155-161.
Ferrara, A. Lovelli, S. Tommaso, T.D.i. and Perniola, M. 2011. Flowering, Qrowth and Fruit Setting in Greenhouse Bell Pepper Under Water Stress. agro.10 (1):12- 19.
Karam, F., R. Massad, R. Bachour, C. Rhayem, and Y. Rouphael. 2009. Water and radiation use efficiencies in dripirrigated pepper (Capsicum annuum L.) response to full and deficit irrigation regimes. Hort Sci. 74:79–85.
Kiremit, M.S. and Arslan, H., 2018. Response of Leek (Allium porrum L.) to Different Irrigation Water Levels under Rain Shelter. Soil Sci and Plant Anal. : 1-10.
Kurunç, A., A. Ünlükara, and B. Cemek. 2011. Salinity and drought affect yield response of bell pepper similarly. Acta Agri Scan, Soil and Palnt Sci. 61 (6):514–22.
Sobhani, A. R. 2000. Investigation on physiologic aspects of water deficit and potasiom nutrition on potato. PhD thesis. Azad University. Science and research department.
Ünlükara, A., A. Kurunç, and B. Cemek. 2015. Green long pepper growth under different saline and water regime conditions and usability of water consumption in plant salt tolerance. Agri Sci. 21:167–76.
Yang, H., Du, T., Qiu, R., Chen, J., Wang, F., Li, Y., Wang, C., GAO, L. and Kang, S., 2017. Improved water use efficiency and fruit quality of greenhouse crops under regulated deficit irrigation in northwest China. Agri Water Man. 179: 193-204.